Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland in Beeld 2022

3 januari 2023. Het begin van 2022 werd nog gedomineerd door corona. Maar toen op 25 februari vrijwel alle coronamaatregelen konden worden afgeschaft, konden alle activiteiten doorgaan. Ook enkele uitgestelde evenementen vonden plaats, zoals de viering van het 100-jarig bestaan van Muziekvereniging Caecilia Schipluiden. Zo werd 2022 weer een mooi jaar. 

Bekijk de website wat er wel gebeurde in Midden-Delfland in Jaar 2022. Hieronder een selectie van de foto's uit de afgelopen jaren.

Midden-Delfland in beeld in vorige jaren

Midden-Delfland moet je Beleven

Beleef Midden-Delfland thuis op de bank met website beleef.middendelfland.net. Er zijn wandel- en fiets- en vaarroutes in en om het Midden-Delfland gebied die virtueel beleefd kunnen worden. Daarnaast kun je een eigen route intekenen langs de mooiste plekken, en die route vervolgens virtueel beleven. De website bevat inmiddels ruim 1000 locaties en specials en ruim 4000 foto's. Een keuze uit diverse categorieën is mogelijk en er is een zoekscherm. Geniet er van!

Midden-Delfland moet je Beleven

02 januari 2024